Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet u akciji

Dečki iz Hladnog piva u Bunici snimili spot za pjesmu "Ezoterija"

hladno pivo (1)
Foto: pixsell
1/4
12.02.2011.
u 17:10

Četiri godine poslije albuma "Knjiga žalbe" dečki rade na novom albumu koji izlazi 16. travnja

Dečki iz grupe Hladno pivo nisu potrošili subotu na ljenčarenje već su se uhvatili posla i u studiju Bunika u Svetoj Nedjelji snimili spot za novu pjesmu čiji je radni naslov "Ezoterija".

To je jedan od budućih hitova s njihova novog albuma koji bi trebao izaći 16. travnja. Četiri godine od izlaska albuma "Knjiga žalbe" Hladno pivo spremno je izbaciti novi materijal. 

Producent albuma je Edi Cukerić, a skupa s njim bend je jedan od vikenda u siječnju proveo na tajnoj lokaciji u šumi gdje su odradili finalni izbor pjesama, završni rad i aranžman na njima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije