Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
The Voice

Dečak profitirao, Indira zapjevala, a čeka nas okršaj maserke i pčelara

The Voice - druga sezona
Foto: Dario Njavro/HRT
1/7
20.02.2016.
u 21:55

Dramatična završnica audicija showa The Voice

Potraga za natjecateljima druge sezone showa The Voice završila je audicijom u kojoj je svoju šansu da zasjaji na domaćem estradnom nebu dobilo sedam glasova. Uzbudljiva završnica prvog dijela HRT-ova showa pred mentore je stavila težak zadatak – morali su kalkulirati kome se okrenuti jer u njihovim timovima bilo je preostalo još samo mjesto ili dva. No, kad je na scenu stupila Tajana Turković, 35-godišnjakinja iz Zagreba, pa zapjevala “I’d Rather Go Blind“ Ette James, dilema se rasplinula. Okrenuli su joj se i Dečak i Indira i Jacques i Tony.

Svatko svoga bira

Odabrala je Ivana Dečaka. Tajana, inače po struci maserka, pjeva u bendu The FAB, a izvode obrade poznatih pjesama nastalih od 50-ih godina do danas. U tim frontmana Vatre ušao je i Marjan Slavica (26) iz Bilica pokraj Šibenika. Svojom izvedbom pjesme “Do I Wanna Know?” Arctic Monkeysa djelatnik računovodstva u osnovnoj školi zaslužio je da mu se okrene i Indira, a činjenica da preferira alternativni i indie rock prevagnula je upravo na Dečakovu stranu. Osim glazbe, Marjan voli i prirodu. Njegova obitelj bavi se pčelarstvom, a on joj u tome pomaže. Poštuje pčelinji svijet i voli analizirati sustav unutar košnice. Dečak je tim kompletirao Doroteom Marić Popović (29) iz Đakova. Završila je Učiteljski fakultet, a pjeva u bendu Aura. Najveći obožavatelji su joj, kaže, suprug i sinčić.

Kad mentori biraju

Jacques je tim doveo dvoje natjecatelja – Ivonu Šimunić (22) iz Zagreba na čiju su se izvedbu “Sorry Seems To Be The Hardest Word” Eltona Johna okrenuli još i Indira i Ivan te Vjekoslava Ključarića (23) iz Punta s Krka, koji je pjevao “Unchain My Heart” Joea Cockera.

Indira se okrenula Eni Jurišić za “Nutbush City Limits“ Tine Turner i tako je poslala u daljnje natjecanje, dok je Tony isto učinio za Branku Mrčelu (35) iz Makarske koja je izvela “Stronger” Kelly Clarkson. 

>> HRT: Naš domaći program uvjerljivo je najgledaniji

Ključne riječi

Komentara 11

KI
kinez14
06:03 21.02.2016.

Ne znam za sudionike ali od zirija mi se bljuje. Promoviraju sami sebe. A valjda ih gledaju rodbina i prijatelji.

MO
mobitel20
09:00 21.02.2016.

Sve na losem engleskom. I to na javnoj, a ne privatnoj TV...

PO
popušimi
08:40 21.02.2016.

he he, bosancima se ne sviđa, he he

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije