Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki uspjeh

Nogometaš se primio mikrofona: Debitant “Zvijezdi” ima 150.000 pregleda na YouTubeu

Foto: Privatni album
1/3
12.11.2018.
u 08:00

Ibrahim Muslić svoj je glazbeni talent predstavio prošle godine, a njegova pjesma Čovjek što te volio već je hit.

Brojni domaći glazbenici mogu samo sanjati da im spotovi budu gledani više od sto tisuća puta na YouTubeu. Kad to u samo tjedan dana postigne debitant, znak je da se radi o velikom talentu, ali i odličnoj pjesmi.

Ibrahima Muslića (24), Osječanina rođenog u Njemačkoj, upoznali smo lani u showu “Zvijezde”, gdje je ušao u drugu fazu, među 60 najboljih. Njegov nastup u showu zainteresirao je poznatog skladatelja Marka Tomasovića koji mu se javio putem Facebooka i ponudio mu suradnju.

- Marko mi je poslao demo za svoju pjesmu Čovjek što te volio, za koju je tekst napisao Željko Krznarić, a aranžman Aleksandar Valenčić. Kazao mi je da dugo nije imao izvođača koji bi je mogao otpjevati i da mu se čini da sam ja taj. Na kraju smo je i snimili i očigledno se svidjela ljudima – kazao nam je Ibrahim.

Muslić se glazbom bavi jako dugo, završio je nižu glazbenu školu Franje Kuhača u Osijeku i pripremnu za pjevača, a osim glazbe bavio se i nogometom. Bio je vratar u nekoliko niželigaških klubova. - I danas aktivno igram nogomet iz ljubavi prema tom sportu, koji me upotpunjuje kao i glazba, kaže.

-  Igram i danas aktivno nogomet iz ljubavi prema tom sportu koji me upotpunjuje kao i glazba. Trenirao sam svugdje po Slavoniji i Baranji čak sam došao svojim radom do četvrrte lige u ŠNK Višnjevac,  gdje mi je bilo jako lijepo, no otišao sam dalje – veli ibrahim. Kao najveće uzore ističe Dinu Merlina i Željka Joksimovića, a s ponosom ističe kako je glazbeno nadaren i njegov brat Atif, koji je beatboxer. Ovog ljeta je bio na audiciji za Supertalent i dobio sva 4 DA, no produkcija je odlučila da ga ipak nećemo vidjeti u showu.

Nakon uspjeha prvog singla Ibrahim s istom ekipom već priprema novu pjesmu. Ponovno se radi o baladi, a zove se „Ne dam na nas“.

Pogledajte i gdje su i što danas rade zvijezde prvog hrvatskog realityja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije