Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavila fotografije

Debeljuškasta starleta partijala s princem Harryjem?

brent broke
Foto: tumblr
1/9
24.01.2014.
u 09:05

Princ Harry ponovno bi se mogao naći na meti javnosti zbog svojih izlazaka. Naime, nepoznata starleta Brent Brake, koja se na Tumblru odaziva na ime Brooklyn Blond, objavila je na toj društvenoj mreži fotografije na kojima se vidi kako tulumari s princem.

Princ Harry ponovno bi se mogao naći na meti javnosti zbog svoje ljubavi prema izlascima. Naime, nepoznata starleta Brent Brake, koja se na Tumblru odaziva na ime Brooklyn Blond, objavila je na toj društvenoj mreži fotografije na kojima se vidi kako tulumari s princem. Iako je fotografije očito uklonila, za Daily Beast potvrdila je da joj je Harry pjevao, kleknuo ispred nje te tulumario u Cape Townu.

Na drugoj fotografiji ljubi ga u obraz, a on je grli. Harry je već tada bio u vezi s manekenkom Cressidom Bonas, a sama starleta nije spominjala nikakvu romantičnu povezanost s princem. U komentarima ispod fotografija Brent tvrdi da su Harry i ona prijatelji godinama te nadodaje kako ima još fotografija s njim, ali su one dio privatnog albuma.

>>Princ Harry ima novu karijeru, postaje event menadžer?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije