Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maneken je novo lice emisije TV Bingo

Svaka bi žena jednog Deana za sebe

dean pelić
Foto: Siniša Uštulica
07.04.2015.
u 11:43

Umaški ljepotan prijateljuje s izraelskom manekenkom Bar Refaeli koju će dovesti u Zagreb na promociju svoje knjige koju užurbano piše

On je poznati hrvatski maneken, kolumnist koji obožava putovanja i miljenik žena, među kojima je možda najzvučnije ime Bar Refaeli, poznate manekenke i bivše djevojke Leonarda DiCaprija.

Rođen spreman

Deana Pelića izraelska ljepotica bodri i pri novom izazovu. Umaškog ljepotana sinoć smo, naime, premijerno gledali kao novo lice TV Binga na HRT-u 2 sa suvoditeljicom Tatjanom Jurić. Tremu, kaže, nije imao jer je "rođen spreman".

– Imali smo zaista ubrzan tempo i trebalo se upoznati s igrom, pohvatati pravila i onda ući u studio potpuno spreman. Mislim da nam je to i uspjelo – kaže Pelić. Iako mu je ovo prvo voditeljsko iskustvo, pred kamerama je već godinama. Ovaj put na njega je, kaže, došao red da pokaže što zna.

– Zahvalan sam HRT-u na pruženoj prilici. Vodio sam mnoga događanja i bavio se glumom, tako da nemam problema s improvizacijom i snalaženjem. Elokventan sam, a to je najvažnije. S Tatjanom odlično surađujem. To smo zaključili i na probnom snimanju. Pomaže mi savjetima, a ja je, kao uzorni učenik, slušam – kaže nam kroza smijeh.

U manekenstvu je u Hrvatskoj, napominje, napravio sve što se dalo, a ponosi se i inozemnom karijerom tijekom dok je živio i radio u Milanu.

– Dobar je osjećaj kad radite za veliko svjetsko ime kao što je John Galliano ili kada vas želi upoznati Armanijev tim – kaže Dean sumirajući dosadašnje uspjehe. Zbog manekenstva gotovo uvijek nailazi na predrasude, no na njih je oguglao.

– Držim do mišljenja uskog kruga ljudi. To je jedino važno. Mislim da sam i svojom kolumnom razbio neke predrasude o manekenima, a isto želim pokazati i novim televizijskim angažmanom.

Da misli ozbiljno, dokazuje i informacija koju nam je ekskluzivno otkrio. Stiže njegova knjiga, svojevrsna zbirka kolumni "Njegova strana priče" koju piše na jednom hrvatskom portalu.

Uskoro stiže i knjiga

– Kolumna je nevjerojatno čitana. Komentari su fenomenalni, iako sam se njih najviše bojao, budući da sam zaista iskren i s obzirom na to da pišem o muško-ženskim odnosima na način koji se ne očekuje od muškarca. Uvijek sam znao da je moje razmišljanje o vezama drukčije, da ne kažem staromodno, ali nisam očekivao baš toliko pozitivnih reakcija. Puno obožavatelja izrazilo je želju za objavom knjige, pa ovim putem ekskluzivno kažem da je tiskano izdanje "Njegova strana priče" u pripremi. Obožavateljica ima i previše i sve su mu simpatične.

– Zovu me na večeru, govore da bi me trebalo klonirati, da bi svaka druga trebala imati jednog Deana za ''po doma'', a s druge strane ne vjeruju da postojim. Dugo su mislile da sam izmišljen lik za potrebe kolumne pa kad me sretnu u gradu, hvataju me za rukav uz konstataciju: ''Ajme, ti si stvaran. Ti postojiš'' – priča Pelić. Za sve njih, dobra vijest – još je slobodan.

– Kad bi se našla ona prava, vjerujem da bih našao mjesto i vrijeme za nju. I više od toga. Nemam idealan tip žene, volio bih jedino da me može pratiti u svim mojim varijantama i ambicijama. Volim opuštene žene, ambiciozne, toliko slične meni da imamo zajedničke interese, ali i toliko različite da mogu uvijek nešto naučiti od nje – otkriva voditelj. Jedna od najboljih prijateljica mu je i manekenka Bar Refaeli. Uskoro bi, otkriva Dean, ljepotica mogla posjetiti Hrvatsku.

– U odličnim smo odnosima i čujemo se svakodnevno. Dijeli mi savjete vezane uz emisiju i voditeljski posao budući da i ona ima televizijskog iskustva. Vjerujem da će i doći uskoro u Hrvatsku, barem radi promocije knjige, ali i da vidi moju zemlju o kojoj sam joj toliko govorio.

>>Bingo od ponedjeljka na HTV-u, a vode ga Tatjana Jurić i Dean Pelić

>>Tatjana Jurić novo lice HRT-a!

Komentara 1

Avatar commentator
commentator
14:23 07.04.2015.

Šta je taj iskrivio glavu(rdu) na fotografiji, zar ga boli vrat?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije