Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rock'n'roll slavlj

Davor Gobac žestokom svirkom proslavio 47. rođendan

davor gobac
Foto: pixsell
1/4
19.02.2011.
u 17:20

Dečki u bendu nisu mi ovaj put priredili nikakvu spačku. Mi kao da smo u braku, zajedno smo 30 godina, tad su iznenađenja nemoguća, šali se frontman Psihomodopopa.

Zločesti dečko rock and rolla Davor Gobac proslavio je 47. rođendan onako kako mu je najdraže – s mikrofonom u ruci pred odlično raspoloženom publikom u klubu Ground Zero.

 

– Svirka je bila super! Ali to je naš kvart, nije ni moglo biti drukčije. Na koncert su došli ljudi koje znamo već desetljećima, ali bili su tu i neki novi klinci, što mi je jako drago – kaže frontman Psihomodo popa koji se proteklog tjedna borio s virozom, ali na pozornici nije imao nikakvih problema.

 

– Kad sam stao na pozornicu, sve me je prošlo – našalio se Gobac kojeg dečki u bendu nisu ničim iznenadili, ali su mu zato rođendanski darovi bili baš po volji.

 

– Dobio sam mnogo CD-ova, knjiga o Nirvani i Lou Reedu, autobiografija, baš ono što sam priželjkivao. Dečki iz benda nisu mi ovaj put priredili nikakvu spačku, pa mi smo već 30 godina zajedno, kao da smo u braku. Iznenađenja su nemoguća – u šali će Gobac koji je već godinama vjeran maloj tradiciji na svoj rođendan 17. veljače.

 

– Umjesto da me sin i supruga Deana nečim razvesele, toga dana ja to priuštim njima. Samo neću vam reći o čemu je riječ. Ipak sam ja, znate, samozatajan tip!

Komentara 5

OK
okip
19:08 19.02.2011.

Sve najbolje Davor!!!! Slovenija je uz tebe! Uvijek i zauvijek!!!

HA
haiku
19:24 19.02.2011.

meni je on nametljivi dosadnjaković koji glumi istog imbecila već 30 godina.

OB
-obrisani-
21:56 19.02.2011.

POZIVAMO VAS NA VELIKI PROSVJEDNI SKUP POVODOM UHIĆENJA, ZADRŽAVANJA I ODLUKE O IZRUČENJU HRVATSKOG BRANITELJA TIHOMIRA PURDE, U SUBOTU, 26. VELJAČE 2011. GODINE NA TRGU BANA JELAČIĆA U ZAGREBU S POČETKOM U 13:00 SATI UZ NASTUP MARKA PERKOVIĆA THOMPSONA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije