Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

David Hasselhoff potukao sve rekorde po količini alkohola u krvi

Anđeli su me morali dovesti do samog ruba, kako bi mi skrenuli pažnju i natjerali da se ostavim pića. Nikad pad nije bio bitan nego brzina kojom ustajete, a ja ću ustati. Hasselhoffovi se ne saginju - ispričao je glumac
25. travnja 2011. u 14:31 7 komentara 8 prikaza
david hasselhoff
Foto: Reuters

David Hasselhoff izjavio je za “News of the World” da je, od kada postoji rehabilitacijski centar Betty Ford, upravo on imao najviši postotak alkohola u krvi.

- Bio sam u tako lošem stanju da sam medicinski trebao biti mrtav. Dotaknuo sam samo dno nakon čega sam ušao u ‘Betty Ford’. Sjećam se jedne stare holivudske šale: ’Kada ti je karijera na zalasku, uđi u Betty Ford da bi privukao pažnju medija”, rekao je Hasselhoff.

Glumac i pjevač, koji je i dalje najpoznatiji po ulozi čuvara plaže, imao je dosta problema s pićem i 2009. godine je odvezen u bolnicu zbog trovanja alkoholom. Tada je utvrđeno da ima 3,9 promila alkohola u krvi, zbog čega je lako mogao pasti u komu pa čak i umrijeti.

- Bio sam i prije na rehabilitaciji, ali sam već nakon osam dana pozvao taksi i otišao kući. Anđeli su me morali dovesti do samog ruba, kako bi mi skrenuli pažnju i natjerali da se ostavim pića. Nikad pad nije bio bitan nego brzina kojom ustajete, a ja ću ustati. Hasselhoffovi se ne saginju - ispričao je glumac koji je trenutačno jedan od članova žirija showa “Britain's Got Talent”, a ove godine je izdao i novi album pod nazivom “A Real Good Feeling”.

Hrvatska - Španjolska
EP
Španjolski mediji ovako su najavili finale s Hrvatima: To smo već doživjeli
Plin
SMANJENJE CO2
Perspektive plina kao alternativnog goriva u prometu u Hrvatskoj
  • Lego:

    5.4 prje dvije godine je imala nasa susjeda,nedavno 5.6,objavljeno usvim vecim listovima u BRD

  • Lego:

    bucican,vjerujem ti,pekao sam rakiju u donjoj bucici,znam koliko ljudi popiju.

  • ABESINAC:

    Halo gospoda od 1982 pa do 1987 sam svaki dan imao 3.4-4.0 promila alkohola.Policija mi nije vjerovala a oni su krv slali na vjestacenje.Pitali su me jel moguce da vozim auto a da nisam napravio unfal.Smijem se zaklet za ovo ... prikaži još! sto nalisah. tko me poznaje zna da govorim istinu.pozdrav iz ABESINIJE ( ETIOPIJA )