Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne voli ga više

David Arquette vapi za Courteney Cox; ona ne želi pomirbu

david Arquette
Pixsell
22.03.2012.
u 19:35

– Duboko u sebi, David se nadao da će ga Courteney primiti natrag ako se sredi i ne bude pijan. No, to se nije dogodilo – tvrdi izvor

Čini se da se David Arquette nikako ne može pomiriti s činjenicom da je došao kraj njegovoj vezi s Courteney Cox. Par je 2010. objavio kraj 11-godišnjeg braka, ali David, ako je suditi po izjavama bliskog prijatelja, i dalje čezne za bivšom suprugom. Izvor kaže da je veza koju je Arquette imao s Christinom McLarty bila samo paravan i kako nikada ne bi postala ozbiljna da je bilo ikakve šanse za pomirbu među bivšim supružnicima.

– Duboko u sebi, David se nadao da će ga Courteney primiti natrag ako se sredi i ne bude pijan. No, to se nije dogodilo – tvrdi izvor i dodaje kako je David bio uvjeren da se njegova bivša supruga viđa s nekim. Nakon što je Courteney izjavila da od razvoda nije bila ni s jednim muškarcem, David se ponadao da on opet stupa na scenu. Na njegovu žalost, čini se da je "prijateljica" čvrsto odlučila da je gotovo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije