Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznanje

David Arquette: S osam godina od tate sam krao marihuanu

david arquette
pixsell
24.02.2011.
u 10:39

Glumac je gostujući u emisiji Oprah Winfrey priznao da je zbog liberalnih stavova svoje obitelji prvo pivo popio u društvu svog oca kad je imao samo četiri godine.

Nakon što je više od mjesec dana proveo u klinici za liječenje alkoholizma američki glumac David Arquette rekao je kraljici televizijskog showa Oprah Winfrey kad je prvi put probao alkohol.

– Bilo je to kad sam imao četiri godine. Spustio sam se s tatom u podrum i zgrabio jedno pivo. Popio sam cijelu bocu. S 12 sam počeo učestalo piti, a vć s osam sam od tate krao marihuanu  – priznao je David koji je s cijeli život 'koketirao' s alkoholom, no granicu je prešao kad se razveo od glumice Courtney Cox u listopadu prošle godine.

– Nakon što sam se razveo od Courtney počeo sam piti preko mjere, tulumariti, uništavati se. Courtney i sestra Patricia zaslužne su za moje liječenje, one su me nagovorile i jako sam im zahvalan – priznao je 39-godišnji glumac.

– Kad sam došao kući s liječenja, malo sam odrijemao. Probudio sam se u krevetu sa svojom sestrom i bivšom ženom. Vani su me čekali moji prijatelji i poslovni suradnici. Bio je to malo šokantan, ali lijep doček – kazao je Arquette.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije