Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na godišnjicu braka

David Arquette podnio zahtjev za razvod od Courteney Cox

david
Pixsell
12.06.2012.
u 23:00

U sudskim papirima, piše TMZ, 40-godišnji glumac naveo je nepomirljive razlike kao razlog za razvod te traži zajedničko skrbništvo nad njihovom osmogodišnjom kćeri Coco.

Na trinaestu godišnjicu njihova braka 12. lipnja David Arquette podnio je zahtjev za razvod od Courteney Cox. Glumački par razišao se još u listopadu 2010. te se naslućivalo da će se pomiriti, ali od pomirenja očito neće biti ništa.

U sudskim papirima, piše TMZ, 40-godišnji glumac naveo je nepomirljive razlike kao razlog za razvod te traži zajedničko skrbništvo nad njihovom osmogodišnjom kćeri Coco.

David neće tražiti alimentaciju od Courteney, a nije poznato kako će uskoro bivši supružnici podijeliti imovinu. U brakorozvodnu parnicu glumac kreće bez odvjetnika, odnosno zastupat će samoga sebe.

Iako je dokumente za razvod potpisao još u ožujku, Arquette je čekao gotovo tri mjeseca da ih preda na sudu, točnije dan kada bi sa sedam godina starijom zvijezdom serije \"Prijatelji\" proslavio trinaest godina bračnoga života.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije