Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bračni sklad

Darko Janeš ne zna ide li ljubav kroz želudac, ali sit je 25 godina

darko janes
18.02.2011.
u 18:02

Sanja Doležal zabljesnula je u dekoltiranoj haljini. Na promociju knjige došla je s Vladimirom Kočišem Zecom i svima pokazala koliko ples i tjelovježba pozitivno djeluju na njezin izgled. Ljepša nego kad joj je bilo 20.

Ne znam ide li ljubav kroz želudac, ali ja sam svih 25 godina – sit – našalio se Darko Janeš listajući "Teatar u pjatu", novu knjigu recepata Dragana Grbića. U dugom braku sa suprugom Đurđom i danas mu cvjetaju ruže. Poznati glumac sretan je i zbog uloge korumpiranog zloće u novoj seriji “Pod sretnom zvijezdom”, jer su mu, kaže, malo i dojadile uloge dobrica i naivaca kakav je bio Cuki u “Ljubavi u zaleđu”.

Njegov kolega Goran Grgić tijekom promocije družio se s redateljem Bobom Jelčićem, a Sanja Doležal zabljesnula je u dekoltiranoj haljini. Na promociju knjige došla je u društvu kolege iz "Novih fosila" Vladimirom Kočišem Zecom i svima pokazala koliko ples i tjelovježba pozitivno djeluju na njezin izgled. Ljepša nego kad joj je bilo 20. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije