Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radosni dani

U domaćim estradnim i sportskim obiteljima sve se priprema za dolazak prinova

dario srna mirela forić
Foto: Instagram
1/5
16.04.2015.
u 09:50

Omilljena ljetna aktivnost obiteljima Srna, Šimić, Maras-Harmander, Urban i Gruica-Šalković bit će mijenjanje pelena.

Oduvijek je proljeće slovilo kao godišnje doba u kojem se rađaju nove ljubavi, a ovogodišnje je, barem ako je suditi po našim javnim osobama, u znaku trudnoća. U obitelj bivšeg nogometaša Darija Šimića u kolovozu bi trebao stići i četvrti sin. Njegova supruga Jelena u petom je mjesecu trudnoće, osjeća se odlično, a prinovi se vesele 11-godišnji Roko, devetogodišnji Viktor i osmogodišnji Nikolas.

Bude se majčinski osjećaji

Veselje zbog prinove vlada i u još jednoj obitelji nogometaša. Kapetan hrvatske reprezentacije i igrač ukrajinskog Šahtara Darijo Srna i njegova supruga Mirela Forić u ljetnim mjesecima trebali bi dobiti sina. Par ima četverogodišnju kćer Kasju koja se raduje što će postati starija seka. Mirela, osnivačica jednog modnog portala, trudnoću odlično podnosi, a nedavno je s obitelji boravila na odmoru u toplijim krajevima te redovito odlazi na sva važnija svjetska modna zbivanja.

Trudnoća odlično pristaje i glumici Ani Gruici koja s partnerom Hrvojem Šalkovićem čeka svoje prvo dijete.

– Uvijek sam se grozila klišeja poput one izjave o buđenju majčinskih osjećaja, ali sada zbilja, nakon što je prošlo nimalo ugodno prvo tromjesečje, osjećam da je ovo drugo stanje. Nikad ništa ljepše nisam osjetila – kazala je nedavno Ana za naš prilog Ekran. Velika podrška u promjenama raspoloženja joj je njen Hrvoje s kojim je prije mjesec dana posjetila Tajland, a Uskrs su proveli uživajući u čarima Istanbula.

Aktivne trudnice

S nestrpljenjem mjesec svibanj čeka glumica Ana Maras Harmander koja bi tada trebala roditi svoje prvo dijete, sinčića.

– Nedavno sam vadila krv i pomalo plakala pa me medicinska sestra pitala kako ću roditi. Tješim se, ako su uspjele sve žene, i ja ću, ali me zbilja strah – iskreno je priznala Ana kojoj će nakon rođenja sina u pomoć iz Švedske stići i roditelji njena supruga Johna. Iako je uvijek strahovala da će joj trudnoća biti dosadno razdoblje, simpatična Splićanka okupirala se aktivnostima.

– Idem na tečaj konverzacijskog talijanskog, pohađam tečaj fotografije, vježbam pilates za trudnice. Radim što hoću i kad hoću, isto tako i jedem što mi se prohtije. Zato razumijem žene kad kažu da im je trudnoća bila odličan period – priznala nam je Ana.

Ljeto će u znaku prinove biti i u obitelji riječkog glazbenika Damira Urbana. Nakon 12 godina veze, od čega je sedam bračnih, Damir i njegova supruga Milica Czerny trebali bi dobiti svoje prvo dijete. Par je oduvijek vješto izbjegavao odgovaranje na privatna pitanja pa tako nisu bili ni previše rječiti kada se objavili vijest o trudnoći.

– Ovih je dana u javnost procurila sretna vijest koju smo željeli čuvati za sebe. Kako je većina objavljenog ipak istinita, ovim putem zahvaljujemo na čestitkama i lijepim željama te naglašavamo da, barem još neko vrijeme, stojimo iza one: "Sutra ćemo govoriti o tome" – objavio je par prije dva mjeseca na svojoj Facebook stranici.

Damiru će ovo biti drugo dijete, iz braka s Goranom Milojević ima 13-godišnjeg sina Malika.

>>Bivši nogometaš u iščekivanju četvrtog djeteta

>>Ana Gruica: Moj Hrvoje navija da nam djeca budu intelektualci, a ja bih da su sportaši

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije