Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Instagram

Darijo Srna uživa na rajskom Hvaru sa suprugom i kćeri

darijo srna (1)
Foto: Instagram
1/4
17.06.2013.
u 17:44

Nogometaš ukraijnskog Šahtara odlučio se ove godine na odmor na našoj obali. Uživa u privatnosti na rajskom Hvaru.

Nogometni reprezentativac i igrač ukrajinskog Šahtara Darijo Srna za godišnji odmor ove godine odlučio se na našu obalu te odsjeo u vili Kasji na otoku Hvaru. Vila mu je pružila potpunu privatnost za neometano uživanje u ljetnim radostima sa suprugom i kćeri.

Ponosni nogometaš sam je objavio fotografije ljetovanja, pohvalivši se na Instagramu kako se s malenom Kasjom provodi na brodu. Malenu je dobio sa suprugom Mirelom Forić, koja dijeli Darijevu ljubav prema prekrasnim morskim lokacijama pa ih se često može vidjeti na kupanju na egzotičnim lokacijama.

>>Procurio privatni video sa svadbe Mirele Forić i Darija Srne

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije