Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glamurozno slavlje

Darijo Srna i Mirela Forić vjenčat će se ovog vikenda u Dubrovniku

dario srna
marko lukunić/pixsell
13.05.2010.
u 09:04

Vjenčanje poznatog para održat će se u dubrovačkom hotelu Excelsior, a goste će zabavljati omiljeni pjevač Darija Srne - Halid Bešlić.

Nakon pet godina veze, hrvatski nogometni reprezentativac Darijo Srna i njegova djevojka Mirela Forić vjenčat će se ovog vikenda u Dubrovniku. Veliko glamurozno slavlje bit će u luksuznom hotelu Excelsior, a gostima će pjevati Halid Bešlić.

Svoju momačku večer poznati nogometaš  i kapetan ukrajinskog Šahtara namjerava proslaviti na Halidovu koncertu u Splitu, 15. svibnja.

- Ženim se uskoro, a gdje ćemo živjeti, još nismo odlučili. U svom rodnom Metkoviću gradim kuću, u Splitu imam puno prijatelja, pa taj grad također smatram svojim. Mirela je iz Zagreba, pa je i to jedna od opcija – otkrio je nedavno Darijo Srna.

Fatalno se poznanstvo dogodilo u zagrebačkom klubu Lu­d­nica, gdje je Darijo slavio nogometnu pobjedu u Bu­garskoj, a Mirela je u klub stigla s vjenčanja bivše mis­­ice Branke Bebić i Hrvoja Krstulovića. Upoznali su ih Iva i Boško Balaban, a iskrice su planule odmah. Budući bračni par Srna danas živi u Ukrajini.

Tamo je, na obližnjem jezeru u Donjecku, gdje igra za klub Šahtar, Darijo kupio kuću. Prije nekoliko mjeseci u nju se doselila i njegova zaručnica Mirela Forić. Darijo u Ukrajini živi već šest godina, a prvo je vrijeme boravio u stanu od 140 četvornih metara koji je dobio na uporabu od kluba.

Drugi razlog za slavlje poznatog para je i skoro rođenje njihova prvog djeteta. Djevojčica bi na svijet  trebala doći ovoga ljeta.

Komentara 2

BR
brunobalen
12:16 13.05.2010.

ČESTITKE SRNA!!!

AN
Andreeejjj
21:52 15.05.2010.

DARIO sve ČESTITKE i sretno u BRAKU, tebi + suprugi i obitelji....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije