Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESRETAN OTAC

Darijo Srna došao poljubiti kćer pa se vratio u Ukrajinu

darijo srna
Foto: marko lukunić/pixsell
1/9
09.07.2010.
u 20:23

Kako je potvrdila Darijeva mama Milka, djevojčica će se zvati kako su uspješni nogometaš i magistra ekonomije i najavili – Kasja.

Nakon što je doznao da je postao otac, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna (28) odmah je ostavio sve poslovne obveze i privatnim avionom iz Ukrajine doletio u Zagreb kako bi vidio svoju kćer i izljubio suprugu Mirelu (27) koja je u četvrtak rodila njihovo prvo dijete.

Darijo, koji u Ukrajini igra za klub Šahtar iz Donjecka čiji je i kapetan, došao je u Zagreb na samo nekoliko sati jer se morao vratiti klupskim obvezama. U subotu ga, naime, čeka utakmica prvog kola prvenstva Ukrajine koju Šahtar igra protiv Krivbasa.

Kako je potvrdila Darijeva mama Milka, djevojčica će se zvati kako su uspješni nogometaš i magistra ekonomije i najavili – Kasja. Novopečena mama i djevojčica su dobro, a Darijo je presretan što je napokon postao roditelj, dodala je sretna baka koja planira što prije otputovati iz Metkovića u Zagreb kako bi vidjela unuku.

Dan prije nego što je rodila, Mirela Srna je s prijateljicom Jelenom Perčin-Babić ručala u jednom zagrebačkom restoranu gdje joj je glumica otkrivala čari majčinstva.

Komentara 4

MA
maraton
11:25 10.07.2010.

I ova se udala za interes a ne iz ljubavi.Da je skinula naoćale sigurno bi vidila realnije.Žalosno kako zagrepćanke gube na ukusu.Inaće mislim da je ipak malo zagrepćanki koje su udane za Jugoslovena, ali ova je.

AD
adiafora
13:43 10.07.2010.

maraton, Srna nije nikakav \"jugosloven\". Većina obitelji mu je pobijena na Bleiburgu, i otac mu je kao dijete preživio Bleiburg.

OB
-obrisani-
22:46 11.07.2010.

Darijo Srna došao poljubiti kćer pa se vratio u Ukrajinu da preko TV ekrana prati kako na World Cupu igraju oni najbolji i najuspješniji igrači svijeta..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije