Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurosong

Daria Kinzer u Moskvi vježba za nastup s iluzionistom

Daria Kinzer (1)
Foto: HTV
1/3
11.04.2011.
u 20:15

U sklopu “Eurovision in concerta” kojim se pjevači predstavljaju publici Daria je nastupila u Amsterdamu i u Rusiji, a u četvrtak ide na Maltu

Daria Kinzer, hrvatska predstavnica na Eurosongu koji se ove godine održava u Düsseldorfu, krenula je na Eurosongovu mini turneju “Eurovision in concert”.

Poznata na aerodromima

Cilj mini turneje je da se predstavnici što bolje predstave europskoj publici, a u sklopu nje Daria je nastupila u Amsterdamu pred više od 1000 gledatelja i pokupila prve pohvale.

– Bilo je fenomenalno! Ljudi su sa mnom plesali na taktove pjesme “Celebrate”, s kojom su već dobro upoznati pa me to silno iznenadilo – ispričala je Daria i nastavila:

– Nisam imala tremu, ona me uvijek prođe kada nastupim, a sa svakim nastupom sve sam uigranija i samopouzdanija. U Amsterdamu su sa mnom bili izvođači iz 20 zemalja, a upoznala sam pjevače iz Švicarske, Austrije, Slovenije, Srbije, Makedonije, Rusije i Malte. Svi su sjajni i stilovi nam se sasvim razlikuju, neki će pjevati na svojim jezicima, a neki, poput mene, na engleskom. Bila bih najsretnija da svi uđemo u finale Eurosonga, no jedni smo drugima konkurencija i nažalost neće se svima posrećiti – kaže Daria. Iz Amsterdama, gdje je dala čak i nekoliko intervjua za nizozemske i ruske portale, vratila se prije dva dana, ali već sada je u Moskvi u kojoj je čekaju daljnji nastupi. No pretrpan raspored nimalo je ne umara.

– Svjesna sam da je ovih mjesec dana prije Eurosonga top-termin za predstavljanje naše pjesme kako bi se što veći broj gledatelja s njom upoznao pa mi nije teško. Stalno sam na aerodromima pa me osoblje već prepoznaje! A kada se sve završi, idem na jedan odmor na more – otkriva Daria. U Moskvi, osim nastupa, čeka je još jedan zadatak važan za scenski nastup na Eurosongu.

Planira odmor na moru

– Održat ću probu s ruskim iluzionistom Voroncovim koji će nastupiti s nama u Düsseldorfu. Pripremamo vrlo atraktivan nastup, ali o detaljima za sada ne smijem govoriti. Uoči odlaska u Njemačku još ću se jednom susresti s novinarima i otkriti im više detalja! – veselo i konspirativno završila je plavokosa Daria, koju već u četvrtak ravno iz Moskve čeka let za Maltu i daljnje predstavljanje Hrvatske.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
04:30 12.04.2011.

Hahahaha! Pa tko ovo sranje kroz gusto granje više prati.

OB
-obrisani-
07:45 12.04.2011.

Ti nemoras,ali i ne kaki onda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije