Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vraća se u x factor

'Podrška regije me šokirala, baš kao i ponuda za brak'

danijela večerinović
Foto: RTL
1/6
27.05.2015.
u 12:58

Produkcija je odlučila vratiti Danijelu Večerinović u show. Vijest je pjevačica doznala gledajući emisiju i mislila je da je riječ o šali

Molbe obožavatelja Danijele Večerinović da se pjevačica vrati u "X Factor" ipak su doprle do produkcije ovog regionalnog glazbenog showa koji se prikazuje na RTL-u. U live emisiji emitiranoj u ponedjeljak voditelji su najavili da se Danijela vraća u show, što je iznenadilo i samu pjevačicu.

– Apsolutno me iznenadila ta vijest i uopće nisam čula u emisiji kad su rekli da se vraćam u show. Mislila sam da me moji kod kuće zezaju i još sam pomislila: "Gle kako su zločesti", tako da sam bila ravnodušna sve dok oko 23 sata nije počeo zvoniti telefon kao lud. Uglavnom, bila sam budna do 4 ujutro i odgovarala na pozive i poruke – uzbuđeno kaže i dodaje kako ju je iznenadilo što je imala takvu podršku obožavatelja.

– Očekivala sam podršku najbližih prijatelja i obitelji, ali bila sam šokirana kada su mi se počeli javljati ljudi iz cijele regije. Slali su mi crteže, pisali poruke, dobila sam čak i bračnu ponudu! Ma čudo jedno! Beskrajno sam svima zahvalna na takvoj podršci – kaže. Iz showa je ispala nakon nastupa u kući sudaca kada je njenu mentoru Massimu Saviću u odluci tko će od kandidata napustiti show pomogla Nina Badrić, kojoj je Danijela dugo bila prateći vokal. Pitamo je zamjera li Nini i Massimu zbog odluke da je se izbaci iz showa. – Kaže se da ne valja plakati nad prolivenim mlijekom pa eto. Stojim iza toga da su Massimo i Nina vječni izvođači naše scene koji su nam podarili hitove koje nikada nećemo zaboraviti – kaže Danijela.

>>AnđeliNE ispale, u show se vraća Danijela Večerinović

>>'Od gomile odličnih pjevača kojima se može pohvaliti Hrvatska, oni dovedu ovo?'

Komentara 6

JA
jan21
21:04 27.05.2015.

emisija žnj kategorije, ali se zove "faktor x", dakle moraš imati "ono nešto" da bi isplivao iz gomile. nisam siguran da ova mlada dama to ima, ali vjerujem da joj je dosadila uloga pratećeg vokala. Ipak, to nije dovoljno.

U1
ursus_1212
21:17 27.05.2015.

Curo, nemaš ti velikog talenta, samo si umišljena, a takvih ima na tone.

K0
KONJINA4.0
16:39 31.05.2015.

nisam pogledala niti jednu epizodu ovog showa, slučajno naletjeh na članak i poslušah njene dvije pjesme koje je izvela tamo, i mogu samo reć da se ona naša Nina Kraljić, pobjednica The Voice-a može pokriti po ušima kraj Danijele Večerinović. Ova žena je čisti original, vokalno i prezentacijski. Mogla bi uspjet curo, samo ako to hoćeš, i to bez problema. Svaka čast. A kakva je kao čovjek, to nemam pojma niti me zanima. Kao što me ne zanimani kakav je Bare, Massimo, Urban i svi drugi sa naše žnj scene...bitna je glazba, DOBRA glazba, a ona bi mogla donijeti nešto jako kvalitetno na našoj žnj sceni...nadam se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije