Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez podrške partnera

Danijela predstavila novu knjigu, na promociju stigli brojni poznati, ali ne i Grašo

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/10
03.10.2019.
u 08:42

Promociju nisu propustila ni brojna poznata lica pa su se u publici tako našli Dino i Viktorija Rađa, Mila Elegović, Enis Bešlagić, Mirjana Mikulec, Uršula Tolj, Ana Strizić...

Danijela Martinović sinoć je u Zagrebu predstavila svoju novu knjigu "Šalabahter života - Neopisivo". Riječ je o knjizi motivacijskih poetskih zapisa, kako nam je nedavno ispričala Martinović, koje neki stručnjaci čak preporučuju kao terapiju.

- Važno je da je to što sam napisala moje osobno iskustvo. To nije nikakvo knjiško znanje jer velikih umova ima svugdje, samo klikneš i nađeš ih - izjavila je Martinović na promociji koju je vodila Karmela Vukov-Colić, dok je ulomke iz knjige čitala mlada glumica Elizabeta Brodić koju trenutno gledamo u seriji 'Drugo ime ljubavi' na Novoj TV.

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL/Ilustracija

Promociju nisu propustila ni brojna poznata lica pa su se u publici tako našli Dino i Viktorija Rađa, Mila Elegović, Enis Bešlagić, Mirjana Mikulec, Uršula Tolj, Ana Strizić...

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL/Ilustracija

Na promociju nije stigao Danijelin dugogodišnji partner Petar Grašo koji joj je unatoč tome velika potpora u svemu što radi.

Najbliži su stali uz mene i shvatili da je taj dio mene jako velik, kao da je netko razbio branu izvora koji je bio zakucan nekim daskama, ali sada je potekao i nastavlja teći. Bila sam sretna i ispunjena i prije, ali tada je jedan dio mene bio stalno stišavan, a ne možete biti ništa osim cjeline i kada to shvatite nema straha – povjerila sam je prošli tjedan Danijela. Inače, ovo je druga knjiga popularne splitske pjevačice. Prvo izdanje 'Šalabahtera života' izašlo je 2016. godine i rasprodana je u samo mjesec dana.

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL/Ilustracija

 

Komentara 2

ZB
Zoki-Bijela
09:39 03.10.2019.

Graso je bio sa deckom u Vodicama..

BA
_Barakokula_
09:25 23.10.2019.

Za svoju prvu slikovnicu,mislim da se zove Dama,dogovorila je promociju kod knjižara ŠK-e u više gradova isto vrime,isti dan..Klinci su je čekali,a ona se nije pojavila..Zato su cure koje su radile u knjižari sakrile slikovnicu i nisu je htjele prodavati.Reklee su da nije došla Danijela ni slikovnica..Tako i triba kad djecu razočara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije