Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trenutačno je na turneji

Danijela Martinović: 'Nekoliko mjeseci nisam mogla ustati iz kreveta. Upravo to je i bio razlog zašto sam izašla iz Magazina'

30.09.2022.
u 13:00

Nakon malo više od 30 godina karijere sretna sam jer mogu odabrati što, koliko, kada i gdje pjevati. Ne želim više ići preko svojih granica ni protiv svoga srca. U srpnju sam s pjesmom “Fortunata” nakon sedam godina nastupila na Splitskom festivalu. Shvatila sam tu pjesmu kao točku od koje bi se mogle razgranati raznobojne nove mogućnosti. Naime, kad imate dugu karijeru, s vremenom razvijete sposobnost, a usudila bih se reći i hrabrost, iskoračiti iz nekih ustaljenih okvira u kojim si godinama bio i po kojima te javnost percipira.

Ključne riječi

Komentara 2

TR
tratincica68
10:28 01.10.2022.

a je ostarila majke ti.jos koju godinu i vidimo je u crkvu

RO
romobil
12:50 01.10.2022.

Nedvojbeno važno da se objavi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?