Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao morska sirena

Danijela Martinović (51) objavila fotke na kojima je u badiću, uživala je na plaži

Štakorovec: Promocija knjige Danijele Martinović "Tuširanje duše"
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
1/11
18.06.2023.
u 14:15

Pjevačica se uputila na kupanje brodom, a fotke prekrasne male plažice objavila je na društvenim mrežama. Uživala je u bistrom i prekrasnom moru, te se se na njenom profilu našle i neke fotke na kojima je u badiću. Za ovu priliku odabrala je dvodijelni kupaći kostim plave boje.

Pjevačica i spisateljica Danijela Martinović (51) na Instagramu je objavila fotke na kojima je pokazala kako uživa na motu. Pjevačica se uputila na kupanje brodom, a fotke prekrasne male plažice objavila je na društvenim mrežama. Uživala je u bistrom i prekrasnom moru, te se se na njenom profilu našle i neke fotke na kojima je u badiću. Za ovu priliku odabrala je dvodijelni kupaći kostim plave boje. 

 

Uz video s plaže dodala je i stihove pjesme glazbenika Tedija Spalata pod nazivom 'More snova'

 

Pjevačica i spisateljica prošli tjedan je ponosno predstavila svoju novu knjigu "Tuširanje duše", a promocija se odvila u bajkovitoj prirodi Vision Landa u Štakorovcu nedaleko od Zagreba. 

Na promociji je čitala dijelove iz svoje nove knjige, a u jednom je pisala o životu glazbenika i ispričala situaciju kada joj je upravo taj život ugrozio zdravlje. Kako je kazala, kod glazbenika se koncert mora održati kako god bilo, a jednom prilikom prije koncerta je stala na vagu koja joj je pokazala 42 kg. No, odlučila je ipak sjesti u automobil i otišla na koncert.
Osim toga, pročitala je i jedan dio o traumatičnom događaju kada je s majkom doživjela prometnu nesreću. 

- Ja sam ispala iz auta, jedina. Mama udara nogama prvo u staklo da mogu izaći van, čuje kako nešto istječe, skriči: 'Zapalit ćemo se. Curi benzin'. A to je bila rakija. Pala sam točno između dva velika kamena. Mama mi je poslije rekla da sam pala malo više lijevo ili desno, da bi umrla na licu mjesta. Ali nisam. Trčim na cestu, mašem rukama iznad glave, zaustavljam aute: 'Pomozite, pomozite'. Nekoliko me auta zaobilazi i odlazi. Pamtim ta svijetla. Po meni pada snijeg. Jedan auto napokon staje, istrčavaju muž i žena, vade moju obitelj iz prevrnutog auta. Svi smo dobro, samo je mama krvava po licu - odlomak je iz njezine nove knjige. 
Promociji su prisustvovali brojni poznati Hrvati poput voditeljice Uršule Tolj, glazbenika Bojana Jambrošića, glumice Marije Borić, glazbenice Sanje Doležal, voditeljice Barbare Kolar, i slično. Osim njih, došao ju je podržati i novi dečko, inspektor Josip Plavić (49). 
Dok su pozirali zajedno Josip ju je iznenadio poljupcem, kojeg su uhvatili i fotografi. 
Inače, prije promocije uhvatili smo Danijelu za kratak razgovor, a otkrila nam je i poneke detalje o knjizi. Što se tiče zanimljivog naslova "Tuširanje duše", otkrila nam je da je nastao u procesu pisanja.

- Kada sam pročitala prvo poglavlje svom mentoru i rekla mu koji naslov predlažem, on je bio oduševljen. Rekao je: ti ćeš odlučiti, ali apsolutno najljepši naslov koji možeš odabrati jer u ovom procesu ne samo da ćeš tuširati svoju dušu nego i mnoge druge - kazala nam je. U njoj piše o vlastitom suočavanju s boli, ljubavi, srećom, svemu što ju je pratilo tijekom života, a to nije bilo baš lagano.

- Vrlo je teško opisati nijanse i raspone stanja kroz koja sam prolazila stvarajući knjigu, no ono što je bitno naglasiti - nastala je bez predumišljaja. Nastala je iz moje duboke kreativne, moralne, a iznad svega emotivne potrebe - ispričala je Danijela. 

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

Komentara 2

DU
Deleted user
17:58 18.06.2023.

Al je ova dosadna .. PASTETA... uzivaj u ljubavi ili i dalje pati za Grasom misleci da on to cita. Covjek se skrasio i ne slika se po novinama. Gospodin!

DU
Deleted user
19:02 18.06.2023.

I tako je anonomni inspektor Plavić Jole preko lakonotne pjevaljke Martinović Dančike ušao u isprazan svijet medijskoga glamura. Očito nije sreće, pa to ti je bolan ne bio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije