Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisjetila se

Danijela Dvornik objavila fotku s Ellom staru pet godina, svi primijetili koliko su se promijenile

Danijela Dvornik
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/12
11.12.2020.
u 21:39

U ovih pet godina obje su se vidno promijenile, a Danijela je otkrila i da im se i život promijenilo.

Danijela Dvornik učestalo sa svojim pratiteljima dijeli djelove svog života i obitelji, a sada je objavila fotografiju s kćerkom, jednom od najvećih hrvatskih influencerica, Ellom Dvornik. I to staru pet godina. 

U ovih pet godina obje su se vidno promijenile, a Danijela je otkrila i da im se i život promijenilo. 

Foto: FIBA/Screenshot

- Tamo negdje 2015. godine, prije nego smo postale mama i baka, u našem danu za mamu i kći. Danas to ne stignemo ponoviti, ali doći će i ti dani ponovo, kad aždajice porastu i prestane ova je***a korona - napisala je.

Pratiteljice su u komentarima odmah komentirale koliko su se promijenile izgledom, a nastavile su i raspravu o koronavirusu te su joj priznale da i njima teško pada cijela situacija, a Danijela se nadovezala da se i ona osjeća identično. 

- Sinoć po gradu ulovila me depra. Takva tišina i praznoća - odgovorila je pratiteljici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije