Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje

Danijela doznala za ulicu Dvornikovih plaćajući račune

Danijela Dvornik
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/3
20.07.2010.
u 21:25

Nitko iz bračke općine Sutivan nije obavijestio Danijelu Dvornik da se njihova vikendica nalazi u Ulici Borisa i Dine Dvornika

Početkom srpnja pokojni pjevač Dino Dvornik i njegov otac, glumac Boris Dvornik dobili su u Sutivanu na otoku Braču ulicu koja nosi njihovo ime. No nitko iz općine Sutivan o tome nije obavijestio Dininu udovicu Danijelu Dvornik pa je za to doznala sasvim slučajno obavljajući dnevne obiteljske poslove.

– Dobila sam račune za komunalne usluge naše vikendice u Sutivanu i iznenadila se pročitavši adresu u kojoj se kuća nalazi, a to je Ulica Borisa i Dine Dvornika – kaže Danijela.

Naime, Boris Dvornik je 70-ih godina u Sutivanu, u ulici koja sad nosi njegovo i ime njegova sina, sagradio vikendicu u kojoj su obojica do smrti 2008. godine ljetovali sa svojim obiteljima. Ulica do sada nije imala ime i Danijela smatra da je ovo lijepa gesta jer u toj su kući svi skupa proveli divne trenutke. A kako je ljeto, svoju zagrebačku adresu Danijela je zamijenila sutivanskom.

– Uživam na Braču i ništa ne radim. Kupanje, ležanje i guštanje su mi obveze – kaže Danijela.

Ključne riječi

Komentara 13

YA
yahoo
15:26 21.07.2010.

bravo bračani!

HO
horton
01:12 21.07.2010.

Ako je na Braču onda sigurno nije DinE Dvornika nego DinA Dvornika.

IV
ivanaivana
21:35 20.07.2010.

Bravo, Sutivanci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije