Naslovnica Showbiz Zvijezde

Daniel Delale: Novi identitet s još boljim reportažama

– Scenska promjena dobro će nam doći, ali nas dvoje ostajemo cinični, britki, jasni i glasni! – kaže Ana Stunić.
11. rujna 2010. u 10:09 0 komentara 12 prikaza
red carpet
Foto: Nova TV

Glamur, crveni tepih, poznati i pikanterije iz njihova života, sve je to sastavni dio “Red Carpeta”, najgledanije i najdugovječnije showbiz emisije Nove TV. No nakon dvije godine starog ruha, s jesenskom shemom i ova emisija malo se ponovila, promijenila logo i scenografiju, a svaka rubrika ima novi dizajn kojim će se gledateljima prvi put predstaviti u nedjelju.

– S kreativnim timom sve smo skupa smislili i strašno smo ponosni i uzbuđeni zbog novih elemenata – rekao nam je urednik i voditelj emisije Daniel Delale te dodao:

– Crveni tepih postao je doslovno dio našeg studija, a idejno vođeni glamurom Hollywooda osmislili smo i novu uvodnu špicu i glazbu. Osim toga, u studiju će biti manje statike, a više rada s kamerom.

Što se tiče samih priča, odlična novinarska priča kao i dosad u toj emisiji ostaje odlična novinarska priča, samo što će one, kako Delale kaže, sad biti upakirane u ono najbolje što je ova emisija ikad imala. Osim kvalitete, ono što je konstanta jest uhodan voditeljski par, Delale i Ana Stunić.

– Scenska promjena dobro će nam doći, ali nas dvoje ostajemo cinični, britki, jasni i glasni! – kaže Ana i na pitanje, postavljeno u šali, bi li promijenila i Daniela, vrisnula je: “Daniela ne dam nizašto!” Ako je ikako moguće, i njih dvoje pokušat će izgledati još više ‘fancy’ i spremni su na sve modne krikove, osim što Daniel nikad neće pokleknuti pred trendom i obojiti sjedine na koje je jako ponosan.

sas
PREVENTIVA
Liječnik savjetuje: U ovim situacijama je potrebno tražiti drugo mišljenje stručnjaka

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.