Naslovnica Showbiz TV

Daniel: Bilo mi je dosta! Želio sam da me Elio izbaci iz Farme

Izabrao sam Elija za dvoboj jer mu pilanje super ide i znao sam da me može izbaciti, ali je on to shvatio osobno – kaže Danijel.
10. travnja 2010. u 19:19 1 komentara 250 prikaza
Daniel Popovic

– Svi se boje vlastite sjene, boje se govoriti u mikrofon. Pišu na papiriće. Stalno su vani jer bježe od kamera. Svima je samo stalo do honorara. Žele ići iz tjedna u tjedan, a onda za mene kažu da sam pokvaren!? – čudi se pjevač Danijel Popović koji se preksinoć iselio iz showa Farma. Njegovu reakciju izazvao je prilog koji je pogledao u studiju, u kojem njegovi dotadašnji sustanari o njemu nisu izgovorili ni jednu lijepu riječ.

– Zaboljelo bi me da mi to kaže prijatelj, ali ovako... – tvrdi pjevač. No bez obzira na sve, o ranču ima samo riječi hvale. Iako to, kaže, nije show za njega. Na setu Nove TV dobro se odmorio, najeo i naspavao.

– Zadnji tjedan primijetio sam da osjećaju odbojnost prema meni i želio sam van. Izabrao sam Elija za dvoboj jer mu pilanje super ide i znao sam da me može izbaciti, ali je on to shvatio osobno – kaže Danijel. U kući mu se najviše zamjerila Žana te joj neće držati palčeve za finale, ali zato hoće Curaviću i Amuliću.

Elipso

  • -obrisani-:

    Vrijeme je krize. 330000 ljudi je nezaposleno. Mi (www.gdi-wealth.ws) Vam nudimo priliku da se izvučete iz dugova i osigurate visoke mjesečne prihode. Drugi zarađuju. Zašto ne biste i Vi?!