Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije zaboravila

Danas je Dan očeva, a Maja Šuput posvetila je posebnu objavu suprugu Nenadu

Foto: Instagram
1/11
19.03.2023.
u 13:00

Maja, Nenad i  Bloom proteklih dana uživaju u Dubaiju, a pratiteljima na društvenim mrežama 'vade mast' fotografijama s idiličnog obiteljskog odmora u toplijim krajevima. Iako su nanizali brojna putovanja otkako je njihova obitelj postala bogatija za malenog Blooma, ovo trenutno zasigurno će im se posebno upisati u pamćenje.

Danas je Dan očeva, a pjevačica Maja Šuput nije zaboravila ovaj datum čestitati suprugu Nenadu s kojim je prije dvije godine dobila malenog Blooma koji osvaja srca diljem Hrvatske. 

"Kad je tata tu, sve je juhu hu! Hvala za svu ljubav, pažnju, igru i smijeh tata. Sretan dan Očeva. Volimo te!'' napisala je Maja uz fotku na kojoj Nenad drži pospanog sinčića u krilu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

Maja, Nenad i  Bloom proteklih dana uživaju u Dubaiju, a pratiteljima na društvenim mrežama 'vade mast' fotografijama s idiličnog obiteljskog odmora u toplijim krajevima. Iako su nanizali brojna putovanja otkako je njihova obitelj postala bogatija za malenog Blooma, ovo trenutno zasigurno će im se posebno upisati u pamćenje. Naime, maleni Bloom je u petak proslavio drugi rođendan, a ponosna pjevačica na svom je Instagramu objavila video proslave. 

"Jutarnja dostava torte. Sretan rođendan mojoj najvećoj ljubavi na svijetu, mom najvećem postignuću i razlogu za neopisivu sreću. Moj život posljednje dvije godine okrenuo si naopačke, naučio me što je ljubav i što su prave vrijednosti. Volim te neopisivo, ljubavi moja mala. Dan je spreman za slavlje pa krenimo...", napisala je Maja u opisu videa na kojemu Bloom uživa u kolačima, rođendanskoj svjećici i jagodama s čokoladom.

"Najvećem svjetskom putniku, influenceru i legendi u Hrvata, sretan rođendan", "Sretan rođendan ljepotanu", "Sretan drugi rođendan malom frajeru" - samo su neki od komentara, a Majina objava je u manje u sat vremena od objave prikupila gotovo 9000 lajkova. 

Inače, Bloom je u samo prve dvije godine svog života proputovao puno više nego mnogi tijekom cijelog svog života. S roditeljima je  proputovao hrvatsku obalu od krajnjeg sjevera pa sve do Dubrovnika. Bio je na na Brijunima, Opatiji, Poreču, Braču, Murteru, Hvaru, Korčuli i brojnim drugim destinacijama na Jadranu, a posjetio je i svjetske hit destinacije. Uživao je u Italiji, ljetovao u Turskoj, uživao u čarima Istanbula, odmarao na Mauricijusu, vozio se gondolom u Veneciji, slušao marijače u Meksiku, posjetio je i Abu Dhabi, a zasigurno smo da i trenutno u Dubaiju obitelj smišlja planove za istraživanje nekih novih destinacija. 

Podsjetimo, Maja i Nenad su se vjenčali 2019. godine na luksuznom imanju u istarskim Balama. Na ceremoniji im je pjevala operna pjevačica Martina Tomčić.

Raskošnu vjenčanicu joj je dizajnirao dugogodišnji prijatelj Marko Grubnić. Haljina je sa stražnje strane imala otvorena leđa i raskošan slojeviti šlep s volanima, dok je s prednje strane skrojena tako da prati liniju tijela. Tulum je trajao cijelog vikenda, a mnogi su Majino vjenčanje odmah proglasili vjenčanjem godine.

VIDEO Jelenu Balašević uznemirile vijesti o majci Oliveri: Bila sam za volanom, doživjela sam užasan stres

Ključne riječi

Komentara 1

BI
Bigolino1
19:04 19.03.2023.

Tolko glume u ovoj fotki…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije