Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera spota

Damir Kedžo objavio nagrađivani singl ''Da se more smiluje''

damir kedzo
Foto: Screenshot
1/2
12.08.2014.
u 19:00

Na ovogodišnjem splitskom festivalu sa skladbom Darka Bakića, pod imenom ''Da se more smiluje'' mladi glazbenik iznimnih vokalnih sposobnosti prema odluci žirija osvojio je nagradu za najbolju vokalnu interpretaciju...

Na ovogodišnjem splitskom festivalu skladbom Darka Bakića, pod imenom ''Da se more smiluje'' mladi glazbenik iznimnih vokalnih sposobnosti prema odluci žirija osvojio je nagradu za najbolju vokalnu interpretaciju.

– Ovo mi je, moram priznati, uvijek najdraža nagrada. Već sam se drugi put našao na Prokurativama i uvijek mi je zadovoljstvo biti dio splitskog šušura te nastupiti pred splitskom publikom koja te zna nagraditi pljeskom. Zahvalan sam Darku Bakiću, s kojim surađujem prvi put, što mi je ponudio prekrasnu, intimnu pjesmu i pružio priliku da se nađem u skladbi ''obojenoj mirisom i zvukom Dalmacije''. Nikša Bratoš to je sve lijepo zvučno upakirao i siguran sam da imam pjesmu koja će me pratiti tijekom moje daljnje karijere – izjavio je Damir.

Nakon posljednjeg singla ''Karta krive boje'', možda ne učestalo, ali vrlo temeljito Damir plasira pjesme koje će se naći na njegovom drugom studijskom albumu za koji i sam dodaje:

– Idem singl po singl i nemam ih namjeru štancati, nego predstavljati naslove iza kojih stojim, što bi rekli, i dušom i tijelom. U Darku i Nikši sam našao odlične suradnike i nadam se da je ovo tek početak jedne lijepe uspješne glazbene priče.

Damir je ovih dana na otoku Krku u Njivicama snimio i video u režiji Jakše Jukice koji stoji i iza njegova spota za prethodni singl ''Karta krive boje''. Spot je više ugođajnog karaktera jer pojedini su kadrovi snimljeni pod morem. Jednostavnost videa omogućila je da se pozornost usmjeri na na riječi i melodiju pjesme koja sve više uspjeha postiže u eteru domaćih radiopostaja.

>>Evo što danas radi Damir Kedžo: Planiram vladati i paliti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije