Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DADILJA FRAN

Dadilja Fran priznala kako je bila u braku sa homoseksualcem

Fran Drescher
Pixsell
03.06.2010.
u 08:50

Glumica Fran Drescher otkrila je kako je 20 godina bila u braku sa homoseksualcem. Njen muž Peter Marc Jacobson istinu joj je priznao tek nakon što im je propao brak.

Glumica Fran Drescher svima poznata po ulozi dadilje Fran Fine u seriji „Dadilja“ šokirala je javnost priznanjem kako je njen bivši suprug Peter Marc Jacobson homoseksualac. Fran i Peter su proveli 20 godina u braku, a njegovu tajnu glumica je otkrila tek nakon što su se razišli. Unatoč tome što im je brak propao ostali su u odličnim odnosima i prije dvije godine zajedno su vodili događaj na kojem su se promovirala prava homoseksualaca. Drescher je za magazin In Touch izjavila kako tijekom braka nije ni slutila da je Peter gay.

– Mi smo najbolji prijatelji, zbilja se volimo. Sretni smo što smo se sreli i nas dvoje i dalje imamo savršen odnos jer smo puno toga prošli zajedno – objasnila je Fran. Ona i Peter upravo rade na novom sitcomu koji će se temeljiti na njihovom neobičnom odnosu

Komentara 7

OB
-obrisani-
20:44 03.06.2010.

Eh pa gdje je sad gospon kamocemo72 da procita ovaj clanak!

PR
probuđen
20:56 03.06.2010.

Ne mora se nitko složiti sa mnom,ali sve ovisi na koga nalijećemo u životu i kojom energijom i osobnošću privlačimo,odn.odbijamo.mnoga najjača holivudska muška imena su gay,ali dok gledam njihove filmove,ne razmišljam kojeg su spolnog opredjeljenja.ako žena privuče homoseksualca,to može značiti da je i ona polulezbijka na jednom vrlo skrivenom nivou.isto od pamtivjeka privlači isto.u tome je sva srž i mudrost života,sav DNK.

Avatar punkufer
punkufer
20:21 03.06.2010.

Hm... Dakle pederi se ipak mogu oženiti ako baš žele? Hmm...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije