Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krvavi obračun?

Cura Justina Biebera dobila batine od njegovih obožavatelja

'Selena Gomez and Justin Bieber attending the 2011 Vanity Fair Oscar Party hosted by Graydon Carter at the Sunset Tower Hotel in Los Angeles, USA. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: 'U\\u0300 Vince Flores / AFF-USA.COMPre'
1/3
03.03.2011.
u 17:22

Uoči proslave 17. rođendana pjevač je, pišu mediji, imao problema zbog ozljeda njegove drage Selene Gomez

Dogodilo se i to. Najveći tinejdžerski idol današnjice Justin Bieber na Oscare je došao rukom pod ruku s djevojkom Selenom Gomez. Nikoga nije iznenadio bijes milijuna malih obožavateljica zbog njegove prve javne potvrde ljubavi, no baš nitko nije vjerovao da će zbog toga djevojčice biti nasilne. Upravo su takve, prenose svi američki mediji, bile noć uoči Justinova 17. rođendana.

Pošto od nedjelje Selena prima prijetnje na internetskoj stranici, na Twitteru se pojavila fotografija 18-godišnje zvijezde Disneyevih filmova s masnicama na licu i razrezanom usnicom uz priču da je dobila batine od ljubomorne obožavateljice.

– To nije istina – rekla je glasnogovornica Selene Gomez, no nije htjela otkriti što je uzrokovalo ozljede na licu. Ipak, već dan poslije, bez ogrebotine Selena je stigla s Justinom u losangeleski restoran Maggiano na njegovu rođendansku zabavu. Poruka: obožavateljice, nećete me uplašiti!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Časna seka
Časna seka
21:07 03.03.2011.

Mislila je da će je on obraniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije