Čulo se mmm i mljac sa svih strana... Poznate dame otkrile koji je najbolji sladoled u Zagrebu
Svakom okusu pristupa se posebno, a u voćnim okusima koristi se pravo voće. Tajna se nalazi u omjeru vode i preko 50% voća po izboru, pa ga mogu jesti ljudi koji ne podnose gluten kao i oni koji imaju intoleranciju na mlijeko", kaže stručnjak za sladoled.
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
"Čulo se mmm i mljac sa svih strana... " Zbilja? Kad sam ja kao mala kod jela ispuštala zvukove bilo užitka bilo negodovanja, dobila bih lijepu porciju poduke o pristojnosti kod jela... Iako danas preferiram, kad se ide "nekud sjesti", što običnije kafiće, sviđa mi se taj koncept, kafići, slastičarne, palačinkarnice, ovo ono... lijep dojam za turiste i ugodno domaćima. Samo se nadam da sanitarne službe imaju to sve pod propisnom kontrolom, da ne bi bilo kao Kod Bose...