Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovo zaljubljena

Domaća glumica priznala vezu sa šarmantnim voditeljem: Da, on je moj odabranik!

Csilla Barath Bastaić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
09.12.2015.
u 09:00

Glumica već neko vrijeme uživa u ljubavi s bivšim voditeljem Radija 101, a da je ponovno zaljubljena, priznala je za Story

Glumica Csilla Barath Bastaić u posljednje vrijeme ne skida osmijeh s lica, a za njezinu sreću zaslužan je šarmantan radijski voditelj Matko Antonović Matan. Glumica već neko vrijeme uživa u ljubavi s bivšim voditeljem radija 101, a da je ponovno zaljubljena, priznala je za Story.

– Da, to je moj novi odabranik – otkrila je Csilla ne želeći otkrivati detalje svoje novopečene veze. No, da je njome itekako zadovoljna, svjedoče i fotografije snimljene u parku Zrinjevac u kojem je par zajedno uživao u blagdanskom ugođaju. 

Prije šarmantnog Matka Csilla je devet godina ljubila liječnika Natka Becka s kojim je prošle godine razvrgnula zaruke. 

Osim sreće na privatnom planu, glumici jednako dobro ide i na poslovnom. Naime, Csilla uspješno gradi inozemnu karijeru u Londonu u kojem je nedavno završila snimanje romantične komedije s elementima drame.

>>Dok Csilla Barath Bastaić hoda po oblacima, dečko joj stoji na zemlji

>>Csilla Barath Bastaić i Marko Cindrić u priči o hrabrim ljudima

Komentara 20

DO
dommar36
10:54 09.12.2015.

briga me sa kime imas snosaj

Avatar Allemann
Allemann
10:48 09.12.2015.

Csili je propala glumačka karijera, a kako je narcisoidna te voli da je se spominje u medijima, morala je pod hitno nešto pustiti u javnost.

DR
Drasko34
10:54 09.12.2015.

e..večernji..večernji..?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije