Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na početku karijere u Opatiji

Možete li u ovim momcima prepoznati slavne domaće glazbenike?

crvena jabuka
Foto: Privatna arhiva
1/4
17.07.2015.
u 14:10

Naime, prije točno toliko godina Crvena jabuka je imala svoju prvu promociju upravo u Opatiji, a sada nakon toliko vremena, vraćaju se kao jedna od najpopularnijih grupa regije

Ljubav između Crvene jabuke i Opatije traje već punih 30 godina.

Naime, prije točno toliko godina Crvena jabuka je imala svoju prvu promociju upravo u Opatiji, a sada nakon toliko vremena, vraćaju se kao jedna od najpopularnijih grupa regije.

Tada, kao nova i mlada grupa, nisu ni slutili što ih čeka, što će im donijeti nadolazeće godine te kakav će uspjeh postići, a postigli su mnogo. Mnoge predivne pjesme, mnogi hitovi, više stotina nastupa u Hrvatskoj, regiji i svijetu, divne suradnje s kolegama, nekoliko turneja, zapisani su u njihovoj karijeri.

U sklopu svoje slavljeničke turneje "Tamo gdje ljubav počinje", kojom ove godine slave 30 godina karijere, najavljen je koncert - 22.08.2015., na Ljetnoj pozornici, u Opatiji.

Potvrđeni gosti - velike regionalne zvijezde!

Svoj dolazak kao gosti slavljeničkog koncerta potvrdile su velike regionalne zvijezde, za koje smo sigurni da će razveseliti publiku, a njihova imena ipak ćemo još neko vrijeme držati u tajnosti.

Ulaznice u prodaji!

Karte za koncert nalaze se u prodaji, a mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Sustav Eventim, mojekarte.hr, Festival Opatija, kiosci Tiska, Dallas records, CD shop Dandy (Robna kuća RI, Rijeka).

>>Crvena jabuka rasprodala koncert u Zagrebu

>>Crvena Jabuka otkrila imena gostiju velikog slavljeničkog koncerta

Komentara 8

ED
EDT1005
15:52 17.07.2015.

Gonite se vise s tom REGIJOM u vraziju mater. Dosta !!!!!!!!!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
16:42 17.07.2015.

Crvena Jabuka nije domaca grupa, radi se o bosancima. Njihova regija s nasom nema nikakve veze. Hoce li to jugonostalgicari u Vecernjem napokon shvatiti?

DU
Deleted user
23:50 17.07.2015.

Što se nervirate ljudi? I mi smo Balkan i oni su, razumijemo se, desničarimo, krademo, muljamo.... Ta nismo mi Hrvati neki Švabe... Imamo samo jednu regiju kojoj pripadamo, a to su Bosna, Srbija i ostatak ekipe. To je činjenica od koje nikada nećemo pobjeći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije