Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz filma "Titanica

Crtež gole Kate Winslet prodan je na aukciji za 16 tisuća dolara

Winslet DiCaprio
pixsell
07.04.2011.
u 16:54

U "Titanicu" u jednoj od scena Leonardo DiCaprio nacrtao je goli portret Kate Winslet, no zapravo taj akt je djelo redatelja filma Jamesa Camerona.

Crtež gole Kate Winslet, koji je nastao za snimanja filma "Titanic" prodan je na 16 tisuća dolara na aukciji "Premier Props'memorabilia". Na velikom platnu gledali smo kako Kate u ulozi Rose sasvim naga sjedi na kauču sa dijamantnom ogrlicom "Srce oceana" oko vrata dok njen ljubavnik Jack kojeg glumi Leonardo DiCaprio skicira taj prizor. No crtež ipak nije napravio Leonardo, djelo je to producenta, redatelja i scenarista Jamesa Camerona.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
11:18 08.04.2011.

Pa taj Cameron je stvarno multitalentiran.........sad i slika..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije