Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Točkaste gačice

Crno-bijeli svijet ispod haljine zgodne Anđe Marić

Anđa Marić
RTL
10.04.2010.
u 21:38

Pred kamere su tad iskočile njezine točkaste gaćice i HTZ-ovoj zabavi dale novu perspektivu. Onu žablju!

Osim što je promijenila frizuru te u emisiju došla bez “mikrofona” na glavi, pjevačica Anđa Marić gledatelje showa počastila je još jednim iznenađenjem – crno-bijelim svijetom ispod haljine! Naime, kad joj je energetski napitak na rame “stavio krila” Anđa je poletjela od sreće.

Usne su joj se razvukle u smiješak, a noge se “hop cup” neopaženo raširile. Pred kamere su tad iskočile njezine točkaste gaćice i HTZ-ovoj zabavi dale novu perspektivu. Onu žablju!

Komentara 11

ČO
čombe
11:34 12.04.2010.

Naslov doslovce graniči sa zdravim razumom a o dobrom ukusu da i ne govorim ... Mi smo fakat jedno bolesno društvo ...

AU
autoritet
00:55 11.04.2010.

ajde napokon prava kalibar-vijest! večernjak, nemojte nas zamarati pogibijom poljskog predsjednika i takvim tričarijama! samo naprijed u ovom smjeru - ozbiljna ste novina

Avatar ludi kekec
ludi kekec
10:42 11.04.2010.

Baš PRAVA vijest!!! I, kao i u svim dobrim novinama, popraćena slikom onoga o čemu se piše? Eeeee, jeste jadni \"novinari\"....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije