Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'lijepa, ali glupa'

Crna kraljica je iz sjene pokušavala utjecati na obitelj i htjela da William ostavi Kate

Foto: Reuters/Pixsell
1/7
13.09.2019.
u 15:12

Tvrdio je da Camilla nije bila baš veliki fan Williamove fakultetske romanse i da su jedno vrijeme bile u izrazito lošim odnosima.

Camilla Parker-Bowles htjela je da William prekine s Kate Middleton jer je "lijepa, ali glupa". Šokantne tvrdnje iznio je autor Christophera Andersona u knjizi Game of Crowns.

Andersen je autor 34 knjige, mnoge od njih bestselleri, a neko vrijeme je bio i u uredništvu časopisa Time. 
Tvrdio je da Camilla nije bila baš veliki fan Williamove fakultetske romanse i da su jedno vrijeme bile u izrazito lošim odnosima.

Navodno je zamjerala što je Kate 'iz naroda' i nema kraljevske krvi. Također, Camilla je navodno molila Charlesa da natjera sina da prekine s Kate.

Autor navodi da je Camilla bila ljubomorna na Kateinu popularnost i bojala se da će njoj i Charlesu oteti popularnost. U jednom poglavlju je napisao: "Camilla, Crna Kraljica, skrivala se desetljećima, optužena da je lukava preljubnica i zla žena".

Pogledajte koji je detalj otkrio da je Meghan Markle trudna:

Komentara 8

LI
liliZG
16:37 13.09.2019.

ne zna tko je gluplji, ja koja sam kliknula na članak ili onaj koji ga je copypaste-o sa neta

Avatar tigarbbb
tigarbbb
17:54 13.09.2019.

Kamila aha,i to dvogrba ružna matora slinavka

Avatar stef99
stef99
17:29 13.09.2019.

Yes, gluhpa ko' prava ahmerikanka, ...... ba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije