Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI GOST

Cristiano Ronaldo napustio Dubrovnik, srdačno pozdravio cijelo osoblje

Georgina i Ronaldo
Foto: Profimedia
1/4
23.04.2019.
u 18:38

Cristiano Ronaldo odsjeo je u skupocjenoj vili Šeherezada s prijateljima i djevojkom Georginom povodom uskršnjih praznika.

Cristiano Ronaldo u utorak je napustio Dubrovnik nakon što je u njemu boravio od subote navečer.  Juventusov igrač i jedan od najboljih nogometaša današnjice Uskrs je odlučio provesti na jugu Hrvatske s djevojkom Georginom Rodriguez i prijateljima, a odsjeli su u elitnoj vili Šeherezada.


Slavni par je tijekom posjete pratilo desetak tjelohranitelja, a tijekom odmora su posjetili Lopud te jeli u poznatim dubrovačkim restoranima, poput onog japanskog 'Takenoko' gdje su uživali u Kobe govedini i velikoj selekciji sushija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meillä loma @juttasurakka kanssa vielä jatkuu, toiset lähtee tästä hotellilta jo töihin.. #dubrovnik #ronaldo

A post shared by Tomi Surakka (@tomisurakka) on


Njihov odlazak iz Vile uspio je snimiti jedan korisnik Instagrama, a na video snimci koja je javna vidi se kako se nogometaš srdačno oprostio s osobljem, dok je Georgina u bijeloj haljini s dubokim dekolteom bila distancirana.
 

Pogledajte koji brakovi u showbizzu nisu dugo potrajali.

Ključne riječi

Komentara 5

GR
gragakarlovac
21:08 23.04.2019.

Pustite ljude na miru. Nisu nikome duzni za autogram niti slike

BE
beitsche
20:47 23.04.2019.

Obožavam ovakve vrhunske članke.prepun uzbuđenja pažljivo prebirem po svakoj riječi kao po tipkama klavira.Turpija ne uspijeva u čeliku ostaviti takav trag kao pisana riječ na papiru vrhunskog pisca.Sad možemo mirni na počinak..

KC
Kcro
18:53 23.04.2019.

Ona je bila distancirana?!? Uspjesna zena, zena nogometasa??? Dajte molim vas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije