Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMATIČNA

Courtney Love ukrala automobil prijatelju, fotografu LaChapelleu

courtney
Pixsell
30.06.2011.
u 15:35

Pjevačica je posudila automobil svog prijatelja, fotografa Davida LaChapellea te mu rekla da će otići po redatelja Bretta Rattnera i dovesti ga na LaChapelleovu izložbu. No nije se vratila.

Dan nakon što je izašla vijest da je prekinula s dečkom, problematična udovica Courtney Love ponovno puni novinske stupce, ali ne zbog ljubavnih jada nego zbog krađe automobila!

Naime, pjevačica je posudila automobil svog prijatelja, fotografa Davida LaChapellea te mu rekla da će otići po redatelja Bretta Rattnera i dovesti ga na LaChapelleovu izložbu. No nije se vratila.

– David je bio izvan sebe. Vikao je da mu je Courtney ukrala auto – rekao je glasnogovornik newyorškog SoHoa u kojem se održala izložba.

Ipak, pravi krivac za Davidovu nervozu nije bila udovica Kurta Cobaina nego Rattner koji nije želio izaći iz kreveta. Love ga nije htjela ostaviti neraspoloženog pa je ostala kod njega. Redatelj i pjevačica su se zapričali i zaboravili na dogovor s fotografom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije