Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlučni glumac

Colin Farrell napisao oproštajno pismo duhanu i prestao pušiti

colin farrell
pixsell
01.09.2011.
u 15:51

Dan prije nego što je navršio 34 godine proveo je sam s kutijom cigareta, popušio ih sve, pismeno prekinuo s njima i zadnjih godinu dana nije zapalio niti jednu

Glumac Colin Farrell prestao je pušiti lani kada je proslavio 34. rođendan.

No nije išao ni na kakva lagana odvikavanja nego je do dana kada je prestao s lošom navikom pušio jednu cigaretu za drugom.

- Sjećam se, bila je nedjelja,dan prije mojeg rođendana. Proveo sam ga sam s kutijom cigareta. Svaku cigaretu pušio sam sve sporije, a kada sam stigao do zadnje, uzeo sam komad papira i pušeći je napisao oproštajno pismo duhanu. Bilo je to pismo kakvo se piše ljubavniku kada s njim prekidate vezu. Bio je to moj prvi pismeni prekid i bio je stvarno čudan. Čak sam u njemu napisao i one tako tipične detalje poput "sjećam se kada smo se prvi put sreli i što smo sve prošli zajedno..." - ispričao je Colin.   

Glumac je i prije pokušavao prestati pušiti no to mu je uspjelo tek lani. A tvrdi da od tada do današnjeg dana stvarno nije zapalio niti jednu cigaretu.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:17 01.09.2011.

\"Proveo sam ga sam s kutijom cigareta. Svaku cigaretu pušio sam sve sporije, a kada sam stigao do zadnje, uzeo sam komad papira i pušeći je napisao oproštajno pismo duhanu.\" ~~~~~~~~~~~~~~~~ proveo ga sa kutijom cigareta?! citav dan... on i kutija cigareta?! uff... koja prica.... bas me zanima... koliko medija prenosi ovu pricu svasta svijet je pun gladnih ljudi... i blesavih !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije