Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovisnost

Colin Farrell: Dnevno sam znao popiti dvije boce viskija

colin farrell
reuters
02.01.2013.
u 16:17

Glumac se prije nekoliko godina liječio od alkoholizma jer je shvatio kako ga ova ovisnost može dovesti do samog ruba.

Colin Farrell priznao je da je zbog raskalašenog načina života zamalo umro. Prije osam godina čak se prijavio i na liječenje od alkohola jer je shvatio kako tone prema dnu.

– Tada sam mislio kako ću sigurno umrijeti za nekoliko mjeseci. Dnevno sam znao popiti i dvije boce viskija i pravo je čudo što sam uopće živ – priznao je 36-godišnji glumac. The Timesu je kazao da je cijeli život ovisan o nečemu.

– Ovisnik sam od šeste godine, ne šalim se. Kad sam imao sedam godina šest sam mjeseci jeo samo čokoladice. Kad sam bio malo stariji, jedino što sam jeo bio je pire, poslije mi je dosadio i jeo sam isključivo tunu – ispričao je Colin.

Ključne riječi

Komentara 1

TR
Trempetich
19:23 02.01.2013.

Ma kako da ne. baš tako i izgleda kao da je. Pa nemože reći da se lječio od manje ipak je on frajer. Jao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije