Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozitivne misli

Coelhove inspirirajuće citate na bocama Jane potražili su i poznati

Jana Coelho
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/17
08.06.2014.
u 07:48

Cilj ove kampanje čiji je naziv “Voda s porukom” jest da se kupcima kroz citate najvećeg pisca današnjice približi književnost.

Da bez vode nema ni života, poznata je poruka koja se ljudima ponavlja od rođenja i kroz cijeli život, a upravo tu činjenicu u Jani su iskoristili da bi svojim kupcima približiti i književnost. Tako su u najnovijem projektu “Jana, voda s porukom” spojili vrhunsku vodu i jednog od najvećih pisaca današnjice Paula Coelha. Koliko je Coelho značajan, dovoljno govori da je izdao 30 knjiga, dok na Facebooku njegove objave prati 15 milijuna ljudi, a na Twitteru njih 9,5 milijuna.

Njegove inspirativne citate stavili su na poleđinu boca čime žele potaknuti dobre osjećaje i pozitivne promjene. U promociji kampanje na Cvjetnom trgu u Zagrebu sudjelovale su glumice Leona Paraminski i Nataša Jonić Lokas, dizajnerica Aleksandra Dojčinović, atletičarka Ana Šimić, voditelji Barbara Kolar, Ivan Vukušić i Bruno Šimleša.

Ako sadašnjost učiniš boljom, bolje će biti i ono što slijedi, citat je koji je na svojoj bočici našla Nataša Janjić Lokas. – Meni je Coelho bio zanimljiv i jako ga volim, a ako će uvođenje književnosti u javni život uz pomoć marketinga pomoći njenoj promociji, podržavam i ovu akciju – kazala je Nataša Janjić Lokas.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije