Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravi džentlmen

Clooney ovom izjavom stao na kraj tračevima!

clooney
Foto: DPA/PIXSELL
1/3
12.01.2015.
u 20:36

U svom emotivnom govoru slavni glumac osvrnuo se i na stravičan masakr u Parizu koji je šokirao svijet

Hollywoodska elita sinoć se okupila na dodjeli prestižnih Zlatnih globusa. Poseban uzvanik ovogodišnje dodjele bio je George Clooney kojem je tom prigodom uručena nagrada za životno djelo Cecille DeMille.

Nagradu je dobio zbog svojih ostvarenja na području glume, režije, ali i humanitarnog rada. Podršku Clooneyju dala je i njegova predivna supruga Amal koja je na dodjeli posebno blistala. 

Upravo na njezin račun našalile su se voditeljice Tina Fey i Amy Poehler neposredno prije nego je Clooneyju uručena nagrada.

– George Clooney ove je godine oženio Amal Alamuddin. Amal je odvjetnica koja se bavi ljudskim pravima. Radila je na slučaju Enron, bila je savjetnica Kofija Annana u Siriji i izabrana je u tročlanu UN-ovu komisiju koja istražuje ratne zločinu u pojasu Gaze. Ipak, večeras, njezin suprug dobiva nagradu za životno djelo – izjavile su komičarke i dobro nasmijale okupljenu glumačku elitu.

Nakon što mu je uručena nagrada slavni glumac započeo je svoj govor posvećen svim filmskim velikanima. U emotivnom tonu dotakao se i svoje supruge Amal i demantirao šuškanja o razvodu.

– Iza mene je uspješna godina jer lijepo je imati pored sebe osobu koju istinski volite, a još je ljepše kad je pronađete nakon duge potrage. Moja je trajala pune 53 godine. Ne znam koja nas je to alkemija i sudbina spojila, ali vrlo dobro znam, Amal, da ne mogu biti ponosniji što sam tvoj suprug – izjavio je glumac na iznenađenje prisutnih.

Govor je završio tragičnim događajima u Parizu koji su sablaznili svijet.

– Danas je jedan poseban dan, ne zbog nas koji smo se okupili na ovom mjestu i slavimo, već zbog onih koji danas marširaju u Parizu i svijetu – zbog kršćana, židova i muslimana koji su se okupili i ne marširaju iz protesta, već da pokažu svijetu kako nikad nećemo hodati u strahu. Zbog toga, "Je suis Charlie!" – uzviknuo je Clooney.

>>Rastaju se George Clooney i Amal Alamuddin?

>>George Clooney pridružio se ekipi Downton Abbyja i s njima napravio selfie za pamćenje

>>Zbog vjenčanja s Clooneyjem Amal proglašena najfascinantnijom osobom 2014. godine

Komentara 4

YB
ybro
00:25 13.01.2015.

Može on pričati što hoće ali govor tijela i oči na fotkama govore drugu priču...

SU
Sulimudin
08:37 13.01.2015.

On je tužnjikav, a ona mrgudna, ....nešto ne štima, .....ne moš ti to probavit moj Clooney

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
09:38 13.01.2015.

Je, clooney, vjerujemo ti.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije