Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CLINT EASTWOOD

Clint Eastwood: Režirat ću filmove i budem li u invalidskim kolicima!

CLINT
Pixsell
17.01.2011.
u 12:36

- Jedan portugalski redatelj ima 104 godine i još uvijek snima filmove. John Huston bio je u invalidskim kolicima, a i dalje je režirao – otkrio je Eastwood svoje uzore

Iako će u svibnju navršiti 81 godinu, Clint Eastwood ni ne razmišlja o tome da ode u mirovinu. Rada ispred kamere, priznaje peterostruki oskarovac, zasitio se, no zato je još uvijek pun ideja što se tiče redateljskog posla.

– Jedan portugalski redatelj ima 104 godine i još uvijek snima filmove. John Huston bio je u invalidskim kolicima, a i dalje je režirao. Da završim u kolicima, i ja bih želio raditi – otkrio je Eastwood svoje uzore.

Otkako je 2008. snimio “Gran Torino”, slavni glumac nije glumio ni u jednome drugom filmu. Usredotočio se na redateljsku karijeru, a krajem siječnja stiže njegov novi film “Hereafter” u kojem je angažirao Matta Damona. Na sljedećem projektu, biografskom filmu o J. Edgaru Hooveru, surađivat će s Leonardom DiCaprijem.

Komentara 1

OB
-obrisani-
14:58 17.01.2011.

Clint Eastwood: Režirat ću filmove i budem li u invalidskim kolicima kao što hrvatine mašu sa zastavom, pozivaju se na Boga i domoljublje te usput nešto pokušavaju maznuti čak kad su več na sprovodu u krsti i nose jih prema grobu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije