Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Top Gear Live

Gorućim autima Clarkson, Hammond i May zapalili Arenu i izgubili utakmicu automobila od Hrvatske

Top Gear Live
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/26
03.07.2014.
u 21:13

Nikada nismo bili u Njemačkoj, Americi ni Kanadi, ali evo nas u Hrvatskoj, rekao je Clarkson

Top Gear Live prvi je show koji je doslovno zapalio zagrebačku Arenu – gorućim automobilima koji su se vješto vrtjeli I kružili pozornicom Arene. Bila je to samo jedna od spektakularnih točaka koje su sinoć priredili Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May.

– Nikada sa Top Gear Liveom nismo bili u Njemačkoj, Americi a ni Kanadi, ali evo nas u Hrvatskoj – rekao je Clarkson čim su dečki došli na pozornicu.

Zaobilaženje čunjeva, što je sastavni dio svakog vozačkog ispita, nije baš najzabavnija stvar vozačima pa su dečki iz Top Geara i taj dio sinoć učinili zabavnim. Dok su Clarkson i tajanstveni vozač Stig pokušavali zaobići prepreke dvojica snajperista su ih gađali laserom, a pobjednik je bio Stig jer je bio spretniji i izbjegao je više laserskih pucnjeva.

Osim atraktivnih kaskaderskih točaka voditeljski trojac ovog BBC-evog showa pokazao je i automobile koji su sami osmislili. May je tako svoj napravio u obliku kofera, Hammondov automobil je bila sjedalica dok je Clarkson prezentirao svoj bijeli P45 kojim je htio dokazati da može napraviti i manji automobil od Smarta. Voditelji su se potrudili čak i naučiti nekoliko riječi hrvatskog jezika, koje su čitali s papira. Konobara u hotelu su zamolili da im prevede sljedeće rečenice: Nisam dao napojnicu tipu u hotelskom baru, i Imam mali pimpek.

S obzirom da Hrvatska i Engleska na Svjetskom prvenstvu u Brazilu nisu bili u istoj skupini pa nisu mogli odmjeriti snage voditelji su to odlučili ispraviti i u Areni su sinoć odigrali utakmicu automobilima. Našem su timu posudili svog tajanstvenog vozača Stiga, zahvaljujući kojem smo uspjeli i pobijediti Clarksona, Hammonda i Maya.

>> Voditelj Top Geara potpuno oduševljen ljepotom Hrvatske

>> Ekipa Top Geara oduševila se Zagrebom tijekom razgledavanja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije