Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inspektor otkrio

CIA koristila Red Hot Chili Pepperse kao metodu mučenja

red hot chilli peppers (1)
Foto: Pixsell
11.04.2014.
u 16:35

Prošlog tjedna otkriveni su neki od povjerljivih podataka iz CIA-e, gdje se na 6,600 strana objašnjava proces ispitivanja osumnjičenih nakon napada 11. rujna...

Prošlog tjedna otkriveni su neki od povjerljivih podataka iz CIA-e, gdje se na 6,600 strana objašnjava proces ispitivanja osumnjičenih nakon napada 11. rujna. Jedan od inspektora izjavio je za Al Jazeeru kako su osumnjičenika ispitivali mučeći ga glazbom.

Puštali su mu Red Hot Chili Pepperse. Inspektor, koji je želio ostati anoniman nije rekao o kojim pjesmama se radilo. Osim toga, CIA je kao metode mučenja koristila uskraćivanje sna te tuširanje osumnjičenika kako bi ih održali budnima.

Foto: Igor Kralj/Pixsell

>>Bruno Mars i RHCP oduševili spektakularnim nastupom

Ključne riječi

Komentara 3

MA
madmax17
16:49 11.04.2014.

Trebali su Severinu, rhcp su zakon.

Avatar tihanajusup
tihanajusup
14:57 15.04.2014.

Rhcp su za opuštanje,ne mučenje :)

TO
tomzag
16:43 11.04.2014.

Vjerujem. Ako ćeš koga mučiti, samo mu serviraj američku kulturu. Mlađi Hrvati su imuni, međutim, jer su na njoj stasali. To su ovi što idu s oružjem u škole, vrećastim gaćama i šiltericama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije