Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve u jednom videu

Ovo su svi filmovi u kojima je Christopher Walken pokazao svoje ubojite plesne pokrete!

christopher walken
Foto: Youtube (screenshot)
1/2
19.03.2014.
u 22:49

Prije nego je postao glumac, 71-godišnji glumac školovao se za plesača, a svoj je talent pokazao u čitavom nizu filmu, koji su sada spojeni u samo jedan video

Ako ste ikada gledali spot Fatboy Slima "Weapon of Choice" onda znate da Christopher Walken ima ubojite plesne pokrete. Prije nego je postao glumac, 71-godišnji glumac školovao se za plesača.

No, ukoliko niste bili svjesni te činjenice, vrlo lako je previdjeti količinu plesa koju je Walken pokazao u svojim filmovima.

Stoga je ekipa Huffingtonposta napravila odličan video u kojem su saželi mnogobrojne plesne točke slavnog glumca – od "Lovca na jelene", preko "Prave romanse" pa sve do "Uhvati me ako možeš" – pod jednostavnim nazivom "Christopher Walken sada pleše".

Čini se da Christopher Walken ne može prestati plesati, a kada pogledate video, usput, tko zna, možda i "pokupite" kakav njegov majstorski pokret.

>>Zamislite da vam u taksi uđe Christopher Walken

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije