Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sviđa li vam se?

Christina Hendricks šokirala fanove!

'Christina Hendricks arrives for the 64th annual Prime Time Emmy Awards at the Nokia Theatre at LA Live in Los Angeles, California September 23, 2012.  AFP PHOTO / ROBYN BECK'
20.03.2015.
u 15:32

Glumica se na novu boju kose odlučila jer je postala zaštitno lice proizvoda za kosu

Prelijepa Christina Hendricks donedavno je bila rasna crvenokosa, no ovih dana to je postala prošlost.

Glumica se, naime, odlučila na promjenu i obojila je kosu u plavo. Christina je postala zaštitno lice proizvoda za kosu Clairol Nice 'n Easz, a kosu je obojila za novu kampanju tvrtke. - Bio je to odličan poticaj da promijenim boju kose - otkrila je glumica, koja se proslavila ulogom u seriji "Mad Men".

Za People je otkrila kako je promjena boje kose bila jako emotivna za nju jer se njome u neku ruku oprostila i s ulogom Joan iz spomenute serije.

≥≥Christina Hendricks: Za moje obline kriva je tjestenina

≥≥Christina Hendricks: Serija "Momci s Madisona" promijenila mi je život

Komentara 2

Avatar bereza
bereza
16:12 20.03.2015.

Christina Hendricks je lijepa žena, neovisno o boji kose. Ovakav skok s crvene na plavu boju je doista šokantan. Nova frizura je OK, ali radije bih je i dalje vidio crvenokosu.

QW
qwas33333
20:21 20.03.2015.

nisam joj gledao kosu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije