Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav nije umrla

Chris Martin i Gwyneth Paltrow pred pomirenjem?

gwyneth paltrow
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
03.11.2014.
u 10:51

Iako se nedavno pisalo da su Jennifer i Chris prekinuli te se potom pomirili, činio se da od pomirenja ništa...

Ljubavni trokut sastavljen od Chrisa Martina, Gwyneth Paltrow i Jennifer Lawrence i dalje poprilično zbunjuje sve koji promatraju sa strane.

Iako se nedavno pisalo da su Jennifer i Chris prekinuli te se potom pomirili, činio se da od pomirenja nema ništa. Sada američki mediji izvještavaju kako će ubrzo doći do pomirenja između glazbenika i Gwyneth, s kojom ima i dvoje djece.

Jennifer je navodno Chrisa ostavila zbog toga što je nastavio glumiti sretnu obitelj s bivšom. Glazbenik i glumica jako su povezani, a zbog djece od početka ne žele narušavati idilične odnose.

>>Chris Martin i Jennifer Lawrence se pomirili unatoč Gwyneth Paltrow

>>Već su prekinuli! 'Nije mogla trpjeti što se igra sretne obitelji s Gwyneth'

Komentara 1

LI
liliZG
12:35 03.11.2014.

jesu, nisu,jesu,nisu,....fala bogu da žutilo ima o čemu pisati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije