Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjetio ga

'Captain America' razveselio devetogodišnjeg dječaka koji boluje od raka

kenny
Foto: Screenshot
31.12.2014.
u 11:05

Glumac Chris Evans, zvijezda filma 'Captain America: The Winter Soldier', odlučio je vrijeme posvetiti devetogodišnjem dječaku koji boluje od raka

Glumac Chris Evans, zvijezda filma "Captain America: The Winter Soldier", odlučio je vrijeme posvetiti devetogodišnjem dječaku koji boluje od raka.

Posjetio ga je u Bostonu, a priču je objavio CBS. Kenny Botting morao je na operaciju mozga u rujnu ove godine, a protekla tri tjedna provodi na liječenju u bolnici Christopher's Haven, koja djeci koja se daleko od doma liječe od raka osigurava dom.

Evans je izjavio kako mu daje snagu kada vidi da može pomoći na bilo koji način obiteljima i djeci koja prolaze kroz najtežu životnu situaciju.

>>Posada dobra, ali bezvezan Kapetan Amerika

>>Spektakl prepun junaka iz Marvelovih stripova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije