Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezasitan ljubavnik

Cheryl Cole opet ostavila Ashleyja jer je spavao sa stjuardesom

Ashley i Cheryl Cole
Pixsell
18.07.2011.
u 16:46

– Obje nas je izdao. Bilo je očito da je donje rublje koje sam vidjela u njegovoj hotelskoj sobi bio rođendanski dar za Cheryl. Htio ga je sakriti – izjavila je 29-godišnja Kerry te dodala: – Mislim da Ashley nema pojma kako biti vjeran.

Vuk dlaku mijenja, ali ćud ne – uzrečica je koja se pokazala istinitom i u slučaju nevjernog Ashleyja Colea. Naime, u trenutku kada je pomirenje s bivšom suprugom Cheryl Cole postalo gotovo i službeno, procurila je informacija da je nogometaš ponovno prevario pjevačicu i članicu žirija talent showa "X faktor".

Nekoliko dana prije 28. rođendana bivše supruge, koji su zajedno proslavili prije dva tjedna u Londonu, Ashley je spavao sa stjuardesom Kerry Meades, zaposlenoj u zrakoplovnoj tvrtki Virgin Atlantic. Sportaš i fatalna brineta imali su aferu još 2004. godine, a ponovno su se sreli sredinom prošlog mjeseca u noćnom klubu u Los Angelesu. Meades je otkrila detalje njihova odnosa i rekla da se Ashley ponašao kao slobodan muškarac.

– Obje nas je izdao. Bilo je očito da je donje rublje koje sam vidjela u njegovoj hotelskoj sobi bio rođendanski dar za Cheryl. Htio ga je sakriti – izjavila je 29-godišnja Kerry te dodala:

– Mislim da Ashley nema pojma kako biti vjeran supruzi. Sigurna sam da se nikada neće promijeniti. Mislila sam da ima ozbiljne namjere sa mnom i priznajem da sam se zaljubila u njega. Sada znam da se cijelo vrijeme dok je bio sa mnom želio pomiriti sa Cheryl. Žalim je – rekla je stjuardesa.

Kada je doznala za njegove vruće susrete sa zgodnom stjuardesom, Cheryl je poručila Ashleyju da izbriše njezin broj telefona i odlučila se preseliti u Ameriku. Ondje je već kupila luksuzan stan na Beverly Hillsu, s dvije spavaće sobe, tri kupaonice, kinodvoranom, a slavna ga je Britanka platila pet milijuna dolara. Sasvim dovoljno za novi početak.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Uzorak
Uzorak
18:12 18.07.2011.

Ej, Cheryl... ja sam jako vjeran...mogu i skuhat i speglat ako treba...

LK
Lopovi_KRADEze
21:58 18.07.2011.

Ashleyja - ma samo karaj koliko vise mozes

OB
-obrisani-
09:04 19.07.2011.

za Večernji opet udarna vijest tko je koga poj**** i to uEngleskoj a koliko a kako se siromašno živi kod nas to nije važno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije