Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez dlake na jeziku

Cher Donalda Trumpa na Twitteru nazvala pompoznim idiotom

cher
pixsell
28.04.2011.
u 12:49

Glumica je poznata kao velika obožavateljica sadašnjeg predsjednika SAD-a Baracka Obame kojeg je Trump nedavno verbalno napao.

Glumica i pjevačica Cher pokazala je da i te kako može pokazati zube ako netko dirne u sadašnjeg predsjednika SAD-a Baracka Obamu čija je velika obožavateljica. Nakon što je Donald Trump prozvao Obamu da nije rođen u SAD-u nego u Keniji, bijesna Cher nije mogla ostati mirna pa je Trumpa slikovito opisala na Twitteru.

– On je pompozni šupak. Upoznala sam ga jednom u Aspenu gdje je bio s nekom kokom. Svi su se uvjerili koliki je to idiot. Pa on ne bi svoje dupe uspio pronaći sa svoje  dvije ruke i kartom – napisala je Cher.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije