Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO ZA PRINCEZU

Charlotte Casiraghi jaše u novoj Guccijevoj kolekciji

'WORLD RIGHTS  Princess Charlotte Casiraghi of Monaco with her boyfriend Alex Dellal and her brothers Pierre and Andrea Casiraghi and Alice Dellal on the beach at Ipanema, Brazil 27/12/2010  BYLINE BI
'BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures/PIXSELL'
16.07.2011.
u 19:00

Dvadesetčetverogodišnja je princeza strastvena jahačica i već drugu godinu za redom surađuje s Guccijem.

Talijanska modna kuća Gucci ponosno je predstavila novu jahačku kolekciju, posebno osmišljenu za princezu od Monaka i unuku Grace Kelly, Charlotte Casiraghi. Dvadesetčetverogodišnja je princeza strastvena jahačica i već drugu godinu za redom surađuje s Guccijem.

- Frida Giannini iz Guccija za mene je dizajnirala savršenu kolekciju u kojoj mi je užitak jahati - rekla je Casiraghi o kolekciji u kojoj se nalaze sako, prsluk, dugmad, jastuk za sedlo, prostirke, deke i brojni drugi komadi sa uvezenim Charlotteinim inicijalima, CC.
Princeza, poput svoja dva brata, Andree i Pierrea, često posjećuje plaže i uživa u ljetu, suncu i moru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije